Ingerlise Stendevad kunstner

DSC_0443IMG_7249

Ingerlise Stendevad kunstner. Maleri med serigrafi er mit fokusområde. Jeg er har siden 2000 arbejdet engageret med fotografi, serigrafi og maleri. Udover at arbejde praktisk visuelt underviser jeg i kreativitet, innovation og entrepreneurship hos Cpbbusiness.

 

Jeg har deltaget i adskillige serigrafiske kurser blandt andet på Kunsthøjskolen i Holbæk.

Udgangspunkte for mine værker er egne fotografier.

Udstillingsaktivitet omfatter blandt andet udstillinger hos:

Holbæk Kunsthøjskole, Pædagogisk central Hvidovre, Privathospitalet Hamlet, Det lange galleri Birkerød, Mantziusgården Birkerød, Fårevejle Golfklub, Novo Nordisk og Helligåndshuset København.

Jeg er en del af kunstnergruppen Blandede Bolcher der i perioden oktober til december 2014 har butik på Birkerød hovedgade.